Cheerleadereiden asuvalinta pöyristytti: ”Oli vain osa kokonaisuutta”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teini-ikäisten cheerleadereiden esitys Guadalajarassa oli saanut katsojat hieraisemaan silmiään. Meksikolainen tanssiryhmä nimittäin marssi esiintymislavalle natsien univormuihin pukeutuneena ja esitti ohjelmanumeronsa natsiteemaa kunnioittaen.

Tyttöjen taidokas esitys on kuvattu videolle ja julkaistu netissä. Katsojien huomio ei ole kuitenkaan kiinnittynyt tyttöjen onnistuneeseen tanssirutiinin vaan heidän teemaansa. Tanssikisojen järjestäjä Enrique Casas puolusti tanssiryhmän teemaa, sillä hänen mukaansa se oli vain osa esityksen kokonaisuutta.

Fox News Latino -uutiskanavan mukaan esiintymisen tarina meni monilta katsojilta ohi ja lopputuloksena oli vain tyrmistynyt reaktio esitystä kohtaan. Monet ovat pitäneet esitystä loukkaavana ja sivistymättömänä. Monet ovat olleet sitä mieltä, että nuoret cheerleaderit ja natsit eivät sovi yhteen.