Supertähden tytär on upea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallinuralla upeasti menestynyt Hailey Baldwin on noussut parissa vuodessa tuntemattomasta teinitytöstä mallimaailman kärkinimiin, joka viihtyy hyvin viihdemaailman supertähtien seurassa. Taannoin hän mursi jalkansa, mutta on sittemmin jo toipunut loukkaantumisestaan.

Splash
Splash

Viikonloppuna Hailey Baldwin kuvattiin lekottelemassa Miami Beachilla ystäviensä kanssa. Mallikaunotar oli verhonnut ylävartalonsa todella tiukkaan toppiin.

Näyttelijä Stephen Baldwinin tytär Hailey ei paljastanut taannoin missä yhteydessä hänen loukkaantumisensa sattui, mutta monet ovat epäilleet sen olleen epäonnistuneen temppuilun seurausta. Baldwinin ystävätär malli Kendall Jenner julkaisi Haileyn jalasta kuvan Instagramissa ja kirjoitti kuvateksiin, että Hailey on pöljä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash