Isäntä halusi lähteä kajakilla – koira oli toista mieltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat voivat olla hyvin suojelevaisia omistajiaan kohtaan. Välillä jotkut tilanteet, joita koira luulee vaarallisiksi ovat kuitenkin aivan arkipäiväisiä tilanteita eivätkä millään tavalla uhkaavia. Olemme nähneet koiria, jotka ovat hakeneet omistajansa vaikka väkisin pois uimasta.

Nyt videolla nähtävä koira ei edes päästä omistajaansa vesille. YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun perheen ylisuojelevainen koira ei päästä miestä lähtemään rannasta kajakkinsa kanssa. Mies istuu kajakissa pelastusliivit yllään ja yrittää meloa minkä käsillään ehtii, mutta ei pääse eteenpäin.

Joka kerta, kun mies pääsee hieman irti rannasta, koira ottaa kajakin perästä kiinni ja vetää miehen ja kajakin hampaillaan takaisin rantaan. Videota kuvaava nainen hihittelee kameran takana tilanteelle ja katsoo miehen epätoivoista yritystä päästä vesille koiran ollessa toista mieltä.