Mummon kotivideosta nettisensaatio – Johannan tanssilla 90 miljoonaa katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan päivittäin miljoonia videoita, joista vain häviävän pieni osa saavuttaa suurempaa yleisöä. Joskus verkkoon päätyy kuitenkin videoita, joista nousee täysin odottamatta kansainvälisiä jättihittejä. Parhaillaan sellaiseksi on noussut mummon kotivideo lapsenlapsensa tanssista.

Elissa M. Colon kuvasi videolle kuinka hänen lapsenlapsensa Johanna oli mukana tanssiesityksessä. Tyttö osoitti kuitenkin selvästi muita suurempaa esiintymisviettiä, sillä hän otti estradin haltuun täysin suvereenisti ja sai yleisön jakamattoman huomion. Sama toistui myöhemmin verkossa, ja nyt videolla ja sen kopioilla on Facebookissa jo lähes 80 miljoonaa katsojaa ja YouTubessa 12,5 miljoonaa katsojaa.