Kettu tunkeutui asuntoon – teki pahaa jälkeä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläintensuojeluviranomainen oli saanut kutsun brittipariskunnan asunnolle. Vanhusten taloon oli nimittäin livahtanut syyhyinen ja kirppuinen kettu, joka terrorisoi parin asuntoa, eikä päästänyt ketään lähelleen. Viranomainen riensi apuun ja kuvasi pelastusoperaation videolle.

Viekas kettu oli lyhyessä ajassa asettunut taloksi pariskunnan makuuhuoneeseen. Kettu ei suostunut lähestymään viranomaisia, vaan vaelteli ympäri huonetta. Eläin yritti parhaansa mukaan vältellä sille avattua kuljetushäkkiä.

Lopulta viranomaiset saivat ketun kiinni. Vanhukset olivat silminnähden iloisia siitä, että eläin oli viimein saatu häkkiin. Viranomaiset kuvasivat ketun aiheuttamia tuhoja videolle ja näky vetää hiljaiseksi. Kettu oli onnistunut hajoittamaan valtavan määrän tavaraa ja sen lisäksi sen jätöksiä löytyi ympäri lattiaa. Metro-lehden mukaan kettu vapautettiin läheiseen metsään.