Naisen asuvalinnasta nettihitti – sulautui täydellisesti lattiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet muistavat viime keväältä mekkogate-nimen saaneen somekohun. Internetissä levisi kuva mekosta, jonka toiset näkivät joko sinisenä ja kultaisena tai valkoisena ja kultaisena. Nyt nettihitiksi on puolestaan noussut toisenlainen, mahdollisesti hieman vähemmän ihmisten mielipiteitä jakava mekkokuva.

I walked into the room and realised the floor had chosen the same outfit.

Imgur-käyttäjä Beedat jakoi kuvan itsestään asusteessa, jonka väritys on lähes täysin identtinen lattian kanssa. Mekon yläosan kuviointi muistuttaa lattian kivipinnan kuviointia, kun taas alaosa on saman sävyinen kuin lattiaa peittävä sininen matto. Kuva on kerännyt Imugrissa kahden päivän aikana lähes 1.8 miljoonaa katselukertaa, ja se on sittemmin levinnyt myös esimerkiksi Twitterissä.

– Kävelin huoneeseen, ja tajusin lattian valinneen saman asun, nainen kirjoittaa Imgurissa.