Tyttöystävä terästi hammastahnan wasabilla – tulos videolle

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Wasabi on japaninpiparjuuresta tehtyä tahnaa, jota käytetään japanilaisessa keittiössä. Wasabi on vahvaa kuten todella tulinen sinappi ja moni jää sen käyttämiseen koukkuun samalla tavalla kuin chileihin. Wasabi ei kuitenkaan sovi aivan joka paikkaan laitettavaksi eikä varsinkaan hammastahnan joukkoon.

ReuBekah Vidz -nimistä YouTube-kanavaa ylläpitää pariskunta Reuben ja Rebekah. Pari tykkää tehdä toisilleen kepposia ja tällä kertaa oli naisen vuoro kostaa. Hän poisti hammastahnatuubin sisällöstä osan ja korvasi sen wasabilla. Miehen suu oli arvatenkin melko tulessa tahnan käyttämisen jälkeen.

Japanissa on kerrottu olevan jo myynnissä wasabilta maistuvaa hammastahnaa, mutta sitä ei varmastikaan ole valmistettu aivan näin karulla menetelmällä kuin tämä Rebekahin versio. Mies oli käyttäessään tahnaa hieman epäillyt sen vihreää väriä, mutta ajatellut tahnan värin johtuneen siitä, että tahna on viherminttua.