Tekoälyllä varustettu seksinukke tulossa – RealDoll vastaa rivouksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puhallettavat Barbarat ovat jääneet auttamattomasti historiaan entistä aidomman näjöisten ja aidomman tuntuisten seksinukkejen rinnalla. Nyt RealDolls-nukkejen valmistajat ovat viemässä konseptia entistä pidemmälle, ja pian seksinuket saattavat jopa puhua.

RealDollin taustalla oleva Matt McMullen on lyöttäynyt yhteen tekoälyyn erikoistuneiden tutkijoiden kanssa tuodakseen markkinoille puhekykyisen seksinuken. New York Times -lehden mukaan tekoälyllä varustetut nuket pystyisivät analysoimaan ihmisen puhetta, ja vastaamaan niille esitettyihin rivouksiin.

Robottien tekoäly on vasta kehitysasteella, mutta Matt McMullen uskoo seksirobottien saapuvan markkinoille jo kahden vuoden aikana. Pelkän tekoälyllä varustetun nuken pään hinnaksi arvioidaan noin 10.000 dollaria, kun taas kokonaisen seksirobotin hinta saattaa nousta jopa 60.000 dollariin.