Suomalaisvideo myymälävarkaista leviää nyt maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen sosiaalisessa mediassa julkaistusta valvontakameran videosta, jossa nähdään miten helsinkiläisen marketin myyjä kamppailee kahden myymälävarkaan kanssa ja päätyy lopulta käyttämään pippurisuihketta. Videon julkaisija joutui myöhemmin poistamaan videon Facebookista.

Kesko vaati videon julkaissutta kauppiasta poistamaan videon, mutta se oli tuossa vaiheessa jo mahdotonta. Video oli nimittäin jo ehtinyt lähteä elämään omaa elämäänsä verkon syövereissä, josta sitä on mahdotonta poistaa kokonaan.

Video julkaistiin pian esimerkiksi YouTube, Imgur, Reddit ja LiveLeak -sivustoilla, joilla kaikilla on miljoonia katsojia päivittäin. Eilisen illan ja viime yön aikana suomalaisvideo on saanut runsaasti huomiota ympäri maailmaa. Esimerkiksi LiveLeak-sivustolla video ylitti nopeasti 50.000 katselukerran rajan.