Autoilija aiheutti onnettomuuden ja pakeni – silminnäkijä lähti perään!

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Esikaupunkialueella ajellut motoristi oli hermostuttanut takana ajaneen autokuskin Keski-Euroopassa. Motoristin ja autoilijan näkemyserot kärjistyivät hengenvaaralliseen tilanteeseen. Autoilija nimittäin jyräsi motoristin kumoon keskellä tietä.

Hurjalla tilanteella oli silminnäkijöitä, sillä auton takana ajoi toinen motoristi. Moottoripyöräilijä pysähtyi onnettomuuspaikalle autoiljan kaahatessa pakoon. Moottoripyörän kyydissä istunut matkustaja hyppäsi tielle auttamaan loukkaantunutta motoristia.

Sitten tilanteen nähnyt silminnäkijä panoi kaasun pohjaan ja lähti autoilijan perään. Ei mennyt aikaakaan, kun onnettomuuden aiheuttanut osapuoli löytyi. Koko tilanne oli tallentunut motoristin kypäräkameraan. Autoilija puolusteli tekoaan ja kiisti syyttömyytensä vaaraan. Motoristi soitti poliisin paikalle. Sankarillisesti toimineen sivullisen ansiosta törttöilevä autoilija saatiin vastuuseen teoistaan.