Karhu hautasi naisen elävältä Venäjällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäjällä asuva perheenäti Natalya Pasternak on yksi niistä harvoista onnekkaista, jotka ovat selvinneet karhun hyökkäykseltä elossa. Viime toukokuussa karhu hyökkäsi Natalyan ja hänen ystävänsä Valentina Gorodetskayan kimppuun.

Metro-lehden mukaan Natalya oli lähtenyt juoksemaan karkuun nähtyään karhun. Juostessaan hänellä tuli huoli 80-vuotiaasta Valentinasta ja hän kääntyi takaisin. Sitten karhu hyökkäsi hänen kimppuunsa. Valentina yritti hätistellä karhua pois Natalyan kimpusta lyömällä sitä kepillä. Se ei kuitenkaan auttanut ja Valentina lähti hakemaan apua.

Karhu raateli Natalyaa ja shokkitilanne päättyi siihen, kun hän meni tajuttomaksi. Ikäisekseen sinnikäs Valentina saapui lopulta paikalliselle vesilaitokselle ja hän onnistui hälyttämään apua. Pelastuslaitos löysi Natalyan metsästä mudan ja lehtien alta. Pelastajien mukaan karhu oli haudannut naisen elävältä piilottaakseen hänet myöhempää ruokailua varten.

Karhu oli yrittänyt hyökätä Natalyan pelastajien kimppuun ja viranomaiset ampuivat sen. Natalya kiidätettiin sairaalaan hoidettavaksi, ja vastoin odotuksia hän tulee toipumaan kokemastaan. Naisen hurja selviytymistarina saa niskavillat nousemaan pystyyn.