Mies ryösti pankin dildolla uhaten

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain Pittsburghissa on sattunut erikoinen pankkryöstö, sillä ryöstöaseena käytettiin seksilelua. Ryöstäjä oli naamioinut seksilelun pommiksi kiinnittämällä siihen teippiä ja johtoja. Salkkuun sijoitetulla ”räjähteellä” uhaten mies sai pankista arvokkaan ryöstösaaliin.

Poliisit pääsivät ryöstäjän jäljille pian tapahtuneen jälkeen ja rikokseen syyllistynyt 35-vuotias Aaron Stein pidätettiin poliisioperaation päätteeksi. Viranomaiset eivät halunneet ottaa riskejä pommin suhteen, joten he tutkivat Steinin auton räjähderobotteja käyttäen.

Robotit eivät löytäneet autosta räjähteitä. Sen sijaan miehen salkusta löytyi värisevä dildo, joka oli tuunattu näyttämään pommilta. Autosta löytyi myös miehen ryöstösaalis koskemattomana. Erikoisia käänteitä sisältänyt operaatio oli viranomaisten mukaan menestys, sillä rikollinen saatiin kiinni eikä kukaan loukkaantunut.