Raksamies löysi 23 vuotta vanhan colatölkin – joi sen epäröimättä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs rakennuttaja löysi melkoisen yllätyksen repiessään talon rakenteita. Lontoon Cheltenhamissa asuva 27-vuotias Will Unwin oli työskentelemässä vanhassa talossa. Hän irrotti talon lattialautoja ja teki niiden alta mahtavan löydön, 23 vuotta vanhan Coca-Cola -tölkin.

Ilman sen suurempia mietteitä Unwin oli toiminut ensimmäisen vaistonsa mukaan, avannut tölkin ja juonut vanhan Coca-Colan. Mies oli kommentoinut Metro-lehdelle, että hän ei voinut pahoin juomisen jälkeen. Juomassa ei ollut enää happoja jäljelle, mutta muuten maku oli ollut suurin piirtein sama kuin uudessakin Coca-Colassa.

Unwin löysi tölkin lisäksi seinien välistä upean palasen historiaa. Seiniä oli vuorattu vanhoilla sanomalehdillä. Mies sattui näkemään yhden sivun, jossa oli otsikko: ”Kennedy salamurhattu tarkka-ampujan luodista”. Uutinen oli Daily Exp -lehden etusivulla, jossa oli myös päiväys 22. marraskuuta 1963. Unwin otti sanomalehden sivut mukaansa ja aikoo kehystää ne kotinsa seinälle.