Järkytys vahakabinetissa – Arnold Schwarzenegger olikin oikea!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Legendaarinen toimintatähti ja Kalifornian ex-kuvernööri Arnold Schwarzenegger ei osoita väsymisen merkkejä. 67-vuotias tähti palaa tänä vuonna vanhaan suosikkirooliinsa elokuvassa Terminator Genisys. Elokuvan ensi-ilta on 25. kesäkuuta.

Arnold Schwarzenegger nähdään nyt hämmentämässä fanejaan OMAZE-hyväntekeväisyysjärjestön piilokameravideon merkeissä. Videon alkupuoliskolla toimintatähti kuljeskelee Hollywoodin kaduilla maskeerattuna Terminatoriksi. Monet eivät tunnu uskovan hänen olevan oikea Arnold, sillä kaupungin kadut ovat täynnä julkkisten kaksoisolentoja ja imitaattoreita.

Myöhemmin toimintatähti vierailee Madame Tussaudsin vahakabinetissa. Arnold säikäyttelee pahaa-aavistamattomia vieraita esiintymällä Terminator-elokuvien hahmoaan esittävänä vahanukkena. Henkiin heräävää Terminatoria säikähtävien turistien ilmeet ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia.

Tempauksella kerätään rahaa After-School All-Stars -lastensuojelujärjestölle. 50.000 dollaria tai enemmän lahjoittavat osallistuvat kilpailuun, jonka voittaja pääsee Terminator: Genisys -elokuvan ensi-iltajuhliin Arnoldin kanssa.