Karhu iski takapihalla – asukkaat järkyttyivät kuolinkamppailusta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Colorado Springsissa sijaitsevan omakotitaloalueen rauha rikkoutui, kun talojen takapihoille vaelteli karhu. Nälkäinen karhu oli seurannut alueella liikkunutta peuraa ja eläinten tiet kohtasivat erään perheen kotipihassa.

Asukkaiden kauhuksi karhu hyökkäsi armotta peuran kimppuun ja alkoi purra sitä. Peura taisteli hengestään asukkaiden silmien edessä ja huusi pelosta. Yksi alueen asukkaista kuvasi järkyttävän tilanteen videolle.

Videolta käy ilmi, että samaan aikaan muut asukkaat yrittivät tavoittaa viranomaisia. Nälkäinen karhu ei ollut valmis luovuttamaan ja vaikutti siltä, että peuran peli oli pelattu. Asukkaat eivät uskaltaneet mennä väliin ja virkavallan saapuessa paikalle oli jo liian myöhäistä.