Kolme poikaa haastoi yhden – huonosti kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuoret haastavat usein toisiaan ja haluavat ottaa samanikäisistä kavereistaan mittaa. YouTube-videolla nähdään kenties rauhallisin tapa tähän tarkoitukseen, kun kolme poikaa haastaa yhden vastaansa lyhyeen tanssimittelöön.

YouTube-videolla kolme poikaa haastaa yhden pojan ja asetelma vaikuttaa melko epäreilulta. Oppilaita on runsaasti poikien ympärillä ja joukko taputtaa käsillään tanssijoille rytmiä. Yksin oleva poika heittää ensin muutaman tanssiliikkeen, minkä jälkeen pojat tanssivat vuorotellen häntä vastaan.

Peli näyttäisi olevan pelattu kolmen pojan hyväksi, kunnes yksin oleva poika tekee niin uskomattoman liikkeen, että oppilasjoukko hullaantuu. Poika voittaa tempullaan koko kisan ja vastassa oleva tanssijakin hyppää pojan kaulaan kiinni innoissaan hänen suorituksestaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat