Mykistävä näky liikenteessä – nainen ajoi autolla ollessaan tiputuksessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten käyttäytyminen liikenteessä saa välillä toiset ihmiset hämmästelemään. Nyt Kiinan Guiyangin kaupungin ohi ajavassa liikenteessä kameraan tallentui omituinen tilanne, kun kuski näyttäisi olleen lähtenyt sairaalahoidosta kesken tiputuksen.

CCTV News -kanava on julkaissut YouTubessa videon, jossa Kiinan liikenteessä nähdään todella erikoinen näky. Takana tulevassa autossa istunut henkilö on kuvannut edellä ajavaa autoa, jonka kuskinpuoleisesta ikkunasta pilkistää ulos sairaalatippa.

Kun auto ajaa lähemmäs, voidaan nähdä, että tipassa on kiinni vielä lääkeneste, letkut, pidikkeet ja kaikki. CCTV News kertoo naisen lähteneen kesken tiputuksen ja olleen letkuihin kiinnitettynä ajaessaan. Hän oli lähtenyt kesken hoidon, koska hänellä oli jotain kiireellistä tekemistä, josta ei osannut poliisille kertoa sen enempää.

Kuva YouTube

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.