Poika pääsi lavalle Pharrell Williamsin kanssa – isän riemu repesi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat luovat lapsilleen monia ikimuistoisia hetkiä viemällä heitä esimerkiksi oman idolinsa konserttiin. Eräs isä vei poikansa Dylanin Pharrell Williamsin keikalle ja ilta taisikin olla isälle vähintään yhtä ikimuistoinen kuin pojalle.

Isä vei 7-vuotiaan Dylanin ensimmäistä kertaa konserttiin ja he menivät katsomaan Pharrell Williamsia. Tähti otti lapsia yleisöstä lavalle mukaan Happy-kappaleen aikana ja Dylanilla kävi hyvä onni ollessaan yksi valituista. Dylanista paljastui lavalla kunnon showmies ja hän otti lavan haltuunsa välittömästi.

Dylan tanssii isänsä kuvaamalla videolla uskomattoman hienosti ja näyttää lavalla parhaimmat liikkeensä, jotka eivät jää Pharrelliltakaan huomaamatta. Isä ei voisi olla ylpeämpi pojastaan ja videon taustalla kuullaankin useaan otteeseen, kuinka isä huutaa: ”Tuo on minun poikani!”.