Suomalainen extreme-juhannussauna – vain rohkeimmille!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme taannoin Extreme Run -tapahtumassa nähdystä saunasta, jota nuoret miehet vetivät mopoautonsa perässä. Nyt Stunt Freaks Team on julkaissut vauhdikkaan videon omalla räjähdysmäisellä tavallaan, joka muuttaa tavallisen käsityksen juhannussaunasta.

Ajatus erilaisesta saunasta oli herännyt Lapissa, jossa miehet olivat kuvanneet pitkiä päiviä sormet kylmästä puutuneina. Stunttiryhmä alkoi työstämään ajatusta mönkijän peräkärryn muuttamisesta saunaksi, josta tulikin pian oikeiden yhteistyökumppaneiden ja sopivan peräkärryn löydyttyä totta.

Videolla Stunt Freaks Team kuljettaa saunakärryään mitä erikoisempiin paikkoihin ja mukana nähdään näyttävien tehosteiden ja räjähteiden lisäksi myös crossipyöriä, vesijetti ja moottorikelkka. Sauna saunojineen kuljetetaan lopuksi vielä vesille, jossa se pysyy pinnalla vaativista olosuhteista huolimatta.