Valkohai ei pitänyt kalastajista – hyökkäsi veneen kimppuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme hetki sitten videokameraan tallentuneesta jättiläismäisestä valkohaista, jolla oli pituutta yli kuusi metriä. Nyt eräät kalastamassa olleet miehet saivat kuvattua veneestään valkohaita, joka ei ollut mielissään kalastajien puuhista.

Videolla näkyy, miten toinen miehistä on kuvannut heidän venettään lähestyvää haita. Hai ui venettä kohti ja vaikuttaa aggressiiviselta tehdessään nopeita käännöksiä. Lopulta hai käy vielä veneen kimppuun ja yrittää purra veneen perämoottoria.

Kalastajien kohtaama valkohai ei ole lähellekään niin suuri kuin Meksikon jättiläisyksilö, mutta hain kohtaaminen on epäilemättä ollut siitä huolimatta kalastajille jännittävää. Veneen tarjoamasta suojasta huolimatta hain hyökkäys moottoria kohtaan pelästyttäisi varmasti kokeneemmankin kalamiehen.