Jooga ja Death Metal yhdistettiin – yllättävä lopputulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkissa on alettu järjestää joogatunteja, jotka vetoavat erityisesti death metal -faneihin. Uudenlaisilla joogatunneilla yhdistyy Death metal ja jooga. Sen sijaan, että tunneilla kuunneltaisiin death metal -musiikkia, ovat joogaopettajat panostaneet tekniikoiden ja poseerausten tuunaamiseen.

Joogatunneilla käydään läpi muun muassa hengistystekniikoita, joissa rentoudutaan uloshengittämisen ja karjumisen muodossa. Joogaposeeraukset ovat saaneet death metal -säväyksen muun muassa aggressiivisien käsimerkkien avulla.

Death metal joogan on kehittänyt saksalainen joogaopettaja Saskia Thode ja hänen mukaansa joogasuuntauksen vastaanotto on ollut positiivinen.

Neitokainen on saanut paljon hyvää palautetta tunneista.Voisi luulla, että rentoutumiseen ja rauhoittumiseen keskittyvä jooga olisi mahdoton sovittaa aggressivisen Death metalin kanssa, mutta Saskia on on onnistunut tehtävässään.