Teini-Kardashianista varttui supermalli – kuva kiteyttää olennaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin suvun supermalli Kendall Jenner on nykyisin upeilla asuvalinnoillaan yksi punaisten mattojen kuvatuimpia kaunottaria. Etenkin hänen juhlapukuvalintansa Cannesin elokuvafestivaaleilla saivat ihmiset ihastelemaan ja kameroiden salamavalot räpsymään. Nyt Kendall on taas Yhdysvalloissa.

Splash
Splash

Suosituksi malliksi nopeasti noussut Kendall kuvattiin eilen Fragrance Foundation Awards -tapahtumassa New Yorkin Alice Tully Hallissa, jossa hän asteli punaiselle matolle upeassa vartaloanuolevassa iltapuvussa.

Taannoin Kendall Jenner pukeutui poikkeuksellisen upeaan asuun Cannesissa Youth-elokuvan ensi-iltaan ja sai valtavasti mediahuomiota. Lisäksi Cinema Against AIDS Gala -hyväntekeväisyysgaalaan Jenner valitsi näyttävällä helmalla varustetun juhlapuvun. Nuori supermalli on mennyt malliurallaan jo kirkkaasti Kim Kardashianin ohi.

Splash
Splash
Splash
Splash