Koirien rakkaustarina hellyttää – aidatkaan eivät pidättele

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs koiranomistaja oli pannut merkille, että hänen hännänheiluttajastaan oli tullut karkaamisen mestari. Aina kun omistaja päästi koiran takapihalleen, onnistui karvakuono mystisesti livahtamaan naapuriin.

Koiran motiivit karkaamiselle eivät olleet omistajalle ihmetyksen aihe, sillä naapurissa asui hännänheiluttajan paras kaveri. Daily Mail -lehden mukaan koirakaksikko oli ystävystynyt keskenään ja naapurit olivat huomanneet, että edes korkeat piha-aidat eivät pidätelleet niitä.

Eräänä päivänä naapuri sai koiran kiinni itse teossa. Koira tervehti piha-aidan välistä naapurin karvakuonoa ja sitten se alkoi kiivetä pitkin aitaa. Kuin ihmeen kaupalla koira onnistui kapuamaan aidan yli ja lopulta se loikkasi naapurin pihaan.

Huvittava video koiran karkaamisesta on julkaistu netissä. Karkaamisesta huolimatta koiranomistaja voi olla huojentunut tiedosta, että koira löytyy lähes aina naapurin pihasta leikkimässä ystävänsä kanssa.