Lady Gaga bikineissä bilefiiliksissä – vauhtia ei puuttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Silmiinpistävästä tyylistään tunnettu Lady Gaga on kiertänyt kevään aikana maailman keikkalavoja yhdessä laulajalegenda Tony Bennettin kanssa Cheek to Cheek -kiertueella. Vaikka tähti on työstänyt myös uutta levyä, on hänellä ollut aikaa lomailla etelän lämmössä.

Splash
Splash

Kerroimme eilen kuinka Lady Gaga oli julkaissut itse bikinikuviaan rantalomaltaan Bahaman Atlantis-hotellissa, mutta nyt myös paparazzit ovat ehtineet paikalle. He ikuistivat poptähden eilen kuviin, joissa tämä nauttii silminnähden vauhdikkaasta hauskanpidosta rantavedessä.

Lady Gagan viimeisin albumi, Artpop, julkaistiin vuonna 2013. Tähti on viime aikoina ehtinyt myös näyttelemään elokuvissa ja sarjoissa. Hän esiintyi Machete Kills ja Sin City: A Dame to Kill For -elokuvissa, ja tänä vuonna hänet tullaan näkemään American Horror Story -sarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash