Naapuri raivostui – 1 300 dollarin kuvauskopteri palasiksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

UAV-helikoptereiden jatkuvaan läsnäoloon kyllästynyt naapuri menetti malttinsa Huntington Beachilla, Kaliforniassa. Naapurustossa sijaitsi UAV-helikoptereita valmistava yritys Lucky 7 Drones ja työntekijät testailivat helikoptereitaan usein ulkona.

Eräänä päivänä yksi naapureista hermostui helikopterien jatkuvaan pärräämiseen. Alkoholia nauttinut mies päätti laittaa pisteen UAV-helikopterin lennolle ja lähestyi yrityksen työntekijöitä pahat mielessään. Mies tarttui paitaansa ja huitaisi sillä testissä ollutta UAV-helikopteria. Työntekjiät katsoivat kauhulla kuinka 1.300 dollarin arvoinen helikopteri syöksyi katuun palaset lennellen.

Naapuri huusi miehille, että hän oli saanut tarpeekseen helikoptereista ja hän uskoi niiden olevan kaiken lisäksi laittomia. Daily Mail -lehden mukaan naapuri ei suostunut korvaamaan rikkoutunutta helikopteria yritykselle ja nyt asiaa puidaan oikeusteitse.