Ystävykset valheenpaljastustestissä – hervoton tulos videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Valehteleminen taitaa olla ihmisten yleisin pahe. On kyse sitten pienestä valkoisesta valheesta, asian kertomatta jättämisestä, totuuden vääristelemisestä, hätävalheesta tai kokonaisesta tarinan keksimisestä, jokainen on varmasti joskus syyllistynyt johonkin edellämainittuun.

BuzzFeedYellow on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, missä kanava on laittanut parhaat ystävykset testiin, jossa luottamus joutuu koetukselle. Ystävät joutuvat ottamaan valheenpaljastuskokeen kaverinsa kysellessä heiltä kiperiä kysymyksiä.

Ystävät eivät sanojaan säästele ja ottavat kaiken hyödyn irti tilanteesta. Tytöt kyselevät toisiltaan kysymyksiä liittyen ystävyyteensä ja ulkonäköönsä kun taas pojat keskittyvät enemmän miehiseen vertailuun kuullessaan kerrankin totuuden kaverinsa suusta.