Hurja näky mökkitiellä: Kaivinkonevaras pakeni poliisia täyttä vauhtia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Syrjäisellä mökkitiellä ajellut pariskunta oli poliisin toimiesta ohjattu tien sivuun Hintonissa, Kanadassa. Pariskunnalle selvisi, että kaivinkoneen varastanut mies oli suuntaamassa heitä kohti ja takaa-ajo oli äitymässä vaaralliseksi.

Juuri, kun pari kaivoi kameransa esiin, alkoi puiden takaa kuulua sireenien huutoa. Pian tielle ilmestyi auto, joka veti perässään kaivinkonetta. Viranomaiset olivat tehneet tiesulun ja varas pysäytti autonsa. Sitten hän yritti karata tilanteesta juoksemalla.

Pariskunta seurasi jännittyneitä tilanteen etenemistä. Sitten kuvaaja huomasi, että varas oli aseistautunut. Pari istahti autoon turvaan odottelemaan tilanteen rauhottumista. Tällä kertaa varas ei saanut saaliikseen haluamaansa kaivinkonetta. Takaa-ajo syrjäisellä mökkitiellä oli tullut päätökseensä.