Kiinalaiset poliisikoirat ovat eri maata – jonotuskuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poliisikoirien koulutuskeskus on julkaissut huvittavan kuvan viranomaistehtäviin koulutetuista hännänheiluttajista. Tottelevaiset koirat nimittäin jonottivat vesipisteelle kuin joukko sotilaita. Jokaisella karvakuonolla oli oma vesikippo, joka vaati täydennystä pitkän päivän päätteeksi.

Kiinalaisessa kulttuurissa arvostetaan kurinalaisuutta, tottelevaisuutta ja järjestelmällisyyttä. Nyt lukuisat mediat ovat uutisoineet jo parin vuoden ajan verkossa levinneestä valokuvasta. Esimerkiksi Metro-lehden mukaan kuvassa nähdään poliisikoirakoulun nelijalkaisten jono vesipisteelle.

Suuri osa jonossa istuvista koirista näyttää tyytyväisiltä, sillä ne tiesivät tasan tarkkaan tehtävänsä ja paikkansa yhteisössään. Jokainen koirista tiesi saavansa vettä janoonsa jonotettuaan omaa vuoroaan kiltisti. Nämä tottelevaiset koirat palvelevat poliisivoimissa varmasti tarkoituksensa mukaisesti ellei paremminkin.