Liikenneturvallisuutta? Nainen söi aamiaismuroja autoa ajaessaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään pyöräilijän kypäräkameraan on taltioitunut erikoinen näky Hamptonissa, Englannissa. Liikennevaloihin pysähtyneen Land Roverin kuljettaja nimittäin söi kulhosta muroja samalla, kun hän yritti keskittyä ajamiseen.

Pyöräilijän kuvaama video on julkaistu Surrey Suburban Cyclist -kanavalla, joka on tunnettu törttöilevistä autoilijoista kuvatuista videoista. Liikenteen seassa pujotteleva pyöräilijä oli niin järkyttynyt näystään, että hän huusi vihaisena naiskuljettajalle.

Video on osoitus siitä, että harmittavan usein liikenteessä törmää autoilijoihin, jotka suhtautuvat ajamiseen vaarallisen välinpitämättömästi. Mirror-lehden mukaan videolla nähty kuski kuin tikittävä aikapommi, joka aiheuttaa toilailullaan vielä onnettomuuden liikenteessä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.