Upporikas miljardööri iski Mariah Careyn – lemmenlomalla Cannesissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen bisnesmoguli James Packer on huhujen mukaan alkanut seurustella laulajatar Mariah Careyn kanssa. Pariskunta on tapaillut toisiaan jo pidemmän aikaa ja vaikuttaisi siltä, että suhde on syventynyt seuraavalle tasolle.

Packer on onnistunut valloittamaan Careyn sydämen ja pari on nähty romanttisissa tunnelmissa Euroopassa. Hiljattain pariskunta vieraili Ranskan Rivieralla ja mukana olivat myös Mariahin lapset Monroe ja Moroccan. Packerin omaisuus on Forbes-lehden mukaan noin 4,6 miljardia dollaria.

Daily Mail -lehden mukaan huippumalli Miranda Kerrin ja James Packerin pikaromanssi alkoi taannoin samalla tavalla. Packer ajelutti Mirandaa ympäri Välimerta upealla jahdillaan ja hukutti hänet arvokkaisiin lahjoihin. James on aikonut tehdä myös Mariahiin yhtä suuren vaikutuksen ja tähtösen kuvista päätellen Carey on nauttinut lomastaan Jamesin kanssa.

Splash
Splash

And I'm feelin good – Nina Simone #LaCôteD'Azure

Kuva, jonka Mariah Carey (@mariahcarey) julkaisi