Madonna suunnittee paljastuskirjan kirjoittamista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Madonna on onnistunut herättämään vuosikymmenten aikana jos jonkinlaista kohua teoillaan, pukeutumisellaan ja kommenteillaan. Tähti pysyttelee edelleen tiuhasti otsikoissa. Esimerkiksi taannoin hänet kuvattiin näyttämässä takapuoltaan kuvaajille.

Madonnan elämästä ja menneisyydestä löytyisi siis varmasti vielä runsaasti mielenkiintoisia tarinoita kuultavaksi. Nyt tähti on vihjannut suunnittelevansa paljastuskirjan julkaisua. Laulaja kertoi Radio 2 -kanavan haastattelussa olevansa varma, että hän tulee kirjoittamaan elämänkertansa tulevaisuudessa.

– Minulla on paljon tarinoita kerrottavana, Madonna vihjasi.

Tähden mukaan hänen elämänkertansa paljastaisi faneille puolen tähdestä, jota he eivät ole aikaisemmin nähneet. Madonna kertoo kappaleidensa sanoitusten paljastavan vain pieniä paloja hänen elämästään.