Televisiokanava antoi Donald Trumpille potkut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu liikemies ja televisiotähti Donald Trump ilmoitti äskettäin aikovansa asettua ehdolle Yhdysvaltojen presidentiksi. Työssään Diili-ohjelman isäntänä hän on jakanut potkuja lukemattomille julkkiksille, mutta tänään tilanne kääntyi yllättäen toisin päin.

Trump omistaa Miss USA ja Miss Universum -kilpailujen oikeudet. TMZ-julkaisu kertoi hetki sitten, että maailman suurimpiin lukeutuva televisiokanava NBC on juuri antanut potkut Donald Trumpille.

Televisioyhtiö nimittäin ilmoitti, ettei se aio jatkaa Trumpin sopimuksia missikilpailujen osalta. Syyksi potkuille arvellaan Trumpin taannoisia halventavia kommentteja meksikolaisista. Trump ilmoitti jo aiemmin itse, että häntä ei nähdä jatkossa Diili-ohjelman isäntänä presidentinvaalien takia. Trumpin tilalle ohjelmaan valitaan todennäköisesti joku toinen julkkis.