Hengenvaarallinen tempaus – sillankaide liukumäkenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi veljestä kuvasi sydämenpysäyttävän videon, jossa he laskeutuivat alas 52-metriseltä sillalta ilman mitään turvavaljaita. Extremelajeja on nykyään jo melko paljon ja niiden harrastajia löytyy jatkuvasti enemmän.

Videolla näkyvät veljekset harrastavat vapaajuoksua, mutta eivät voineet vastustaa ison sillan aiheuttamaa kiusausta.

15-vuotias Ethan ja 18-vuotias Jake Smith olivat Walesin Newportissa vapaajuoksemassa. Kesken temppuilun suuri George Street Bridge -silta kiinnitti poikien huomion. He päättivät kiivetä ylös sillalle ja tehdä siitä heidän oman huikean korkean liukumäkensä.

Metro-lehden julkaisemalla videolla Ethan ja Jake kiipeävät ylös sillalle ja lähtevät ilman minkäänlaisia turvatoimenpiteitä liukumaan yksi kerrallaan siltaa alas.

Veljekset käyttävät videolla liukumäkenään sillan metallisia tukipaaluja, joita pitkin he pääsevät huipulta alas. Video näyttää melko hurjalta eikä varmasti miellytä korkeanpaikankammoisen verkkokalvoja.