Mallimaailma järkyttyi – kohuttu supermalli iski hanskat tiskiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Cara Delevingne on lopettanut yhteistyönsä Storm-mallitoimiston kanssa. Yhteistyö ei päättynyt hyvin, sillä lähipiirin mukaan Cara lähti toimistolta ovet paukkuen.

Mallitoimisto on ottanut kunnian Caran menestyksestä, sillä toimisto on panostanut Delevingnen uraan alusta alkaen. Malli teki sopimuksen toimiston kanssa ollessaan 15-vuotias. Yhteistyön päättymisen jälkeen Cara on ollut vailla mallisopimusta. Metro-lehden mukaan tähtönen on kertonut, ettei hän etsi uutta sopimusta, sillä hän aikoo panosta näyttelijänuraansa. Sen lisäksi Cara haluaa tehdä musiikkia.

Mallitoimiston johtajat ovat olleet Caran lähdöstä näreissään, sillä he menettivät suurimman tulon lähteensä. Delevingne oli menettänyt hermonsa mallitoimistoon, sillä häntä painostettiin ottamaan keikkoja vastaan silloinkin, kun hän oli kiinni elokuvien kuvauksissa. Elokuvaura on ottanut jo tuulta alleen ja tähtönen tullaan näkemään valkokankailla elokuvassa Suicide Squad.