Näyttelijät söivät kuormasta – suhde syttyi hittisarjan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

HBO-kanavan True Detective -hittisarjan toinen tuotantokausi on äskettäin pyörähtänyt käyntiin Yhdysvalloissa. Ensimmäisen tuotantokauden tavoin myös uudella kaudella nähdään vakuuttava kaarti tähtinäyttelijöitä.

UsWeekly-lehden mukaan kulisseissa on hiljattain alettu kohista muustakin kuin sarjan mielenkiintoisista juonikäänteistä. Sarjan näyttelijöillä nimittäin huhutaan olevan suhde. Näyttelijätär Rachel McAdams on viihtynyt tiiviisti Taylor Kitschin kanssa kuvauksissa ja niiden ulkopuolella.

Daily Mail -lehden mukaan parin lähipiiristä on vahvistettu, että näyttelijät tapailevat toisiaan. Suhde ei ole kestänyt kauan ja pari haluaa pitää matalaa profiilia. Tähdet eivät ole kuitenkaan onnistuneet salaamaan läheisiä välejään ja silminnäkijöiden mukaan heidän käyttäytymisensä toisiaan kohtaan viittaa romanssin roihuamiseen.