Karhu vuosia vangittuna kahvilassa – repi lopulta asiakkaan käden irti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Keski-Siperiassa sijaitsevassa Tomskin kaupungissa on sattunut kauhistuttava välikohtaus. Kahvilassa asuva karhu nimittäin menetti malttinsa ja repi asiakkaan käden irti. Vangittu karhu on vuosien ajan asunut kahvilassa viihdyttämässä asiakkaita ja sitä on pidetty eräänlaisena maskottina.

Mirror-lehden mukaan tomskilaisessa kahvilassa oli muitakin seinään kahlittuja karhuja. Yksi kahvilan asiakkaista uskaltautui liian lähelle eläimiä ja joutui hyökkäyksen kohteeksi. Keski-ikäinen nainen kiidätettiin sairaalaan ja hän on edelleen kriittisessä tilassa.

Poliisi on aloittanut asiasta tutkinnan ja he selvittävät onko kahvilalla tarvittavat luvat kahlittujen karhujen pitämiseen ravintolassaan. Gazeta-sivuston mukaan viranomaiset aikovat myös tutkia eläinten oloja ravintolassa ja he etsivät syyn sille, miksi vangittu karhu hyökkäsi asiakkaan kimppuun.