Sovellus paljastaa kuka poisti sinut Facebook-kavereistaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebook ei tunnetusti ilmoita erikseen, kun joku päättää poistaa sinut kavereistaan. Vaikka monet varmasti toivoisivat tällaista ominaisuutta sosiaaliseen mediaan, ei yhtiöllä ole tiettävästi suunnitelmia tehdä asiaan muutosta.

Pakkomielteisesti kaverilistansa muutoksia seuraavien elämä kuitenkin helpottuu Who Deleted Me -nimisen sovelluksen avulla. Se ilmoittaa käyttäjälle joka kerta, kun joku poistaa hänet Facebook-kavereistaan. Sovellus myös ilmoittaa, mikäli kaverisi poistaa oman profiilinsa kokonaan.

Who Deleted Me paljastaa vain ne henkilöt, jotka ovat poistaneet sinut sovelluksen hankkimisesta lähtien. Sen avulla ei siis ole mahdollista selvitää niitä ihmisiä, jotka ovat katkaisseet välit Facebookissa jo aikaisemmin. Sovellus on saatavilla iOS ja Android -älypuhelimille ja tietokoneille Chrome-selaimen lisäosan muodossa.