Siperia opetti – älä poseeraa kamelin jalkovälissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

On melko yleistä, että poikastensa seurassa olevat emot ovat lajista riippumatta melko arvaamattomia ja aggressiivisia. Ne saattavat pitää kaikkea uhkana ja hyökätä ilman sen suurempaa syytä suojellakseen poikasta.

Eräs mies teki tyhmän tempun ja yritti ottaa kuvaa itsestään menemällä kameliemon ja vasan lähelle. Hän valitsi väärän hetken, tilanteen ja paikan ottaa kuvan itsestään kamelin kanssa. YouTube-videolla kameliemo imettää vasaa.

Imettäminen on yksi niistä tilanteista, jolloin muiden tulisi ymmärtää pysytellä emosta kaukana. Mies oli kuitenkin uhkarohkea ja meni emon ja vasan kanssa kuvaan.

Mies asettautuu videolla kamelin takajalkojen väliin aivan ruokailevan vasan viereen. Mies nappaa kamelin jalasta kiinni samalla, kun hänen ystävänsä kuvaa tilannetta videolle. Ei mene aikaakaan, kun kameli irrottaa takajalkansa miehen otteesta ja potkaisee miehen vauhdikkaasti vasan läheltä pois.