Alaston mies riehui – varasti poliisiauton ja pakeni

Viihdeuutiset · Annika Kela

Autotien reunassa kävellyt alaston mies oli aiheuttanut hämmennystä New Mexicossa, Yhdysvalloissa. Ohikulkijat olivat ilmoittaneet oudosta näystä poliisille ja lopulta viranomaiset saapuivat paikalle.

Tien vieressä seisonut mies huitoi poliisiautoa pysähtymään ja väitti, että hänet oli myrkytetty. Kun poliisi nousi autostaan auttaaksen miestä, alkoi hän yllättäen käyttäytyä uhkaavasti. Ennen kuin poliisi ehti tehdä mitään, oli mies jo hypännyt poliisiauton rattiin.

37-vuotias Jesus Tarango kaasutti pakoon varastamallaan poliisiautolla. Mies saatiin kuitenkin lopulta kiinni. Mirror-lehden mukaan Jesus kertoi, että hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin varastaa auto, sillä hänet oli myrkytetty. Miehen väitteille ei ole löytynyt todisteita ja Tarango on tällä hetkellä pidätettynä.