Justin Bieberin ystävää puraisi hai – kuva voi viedä yöunet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

21-vuotias Justin Bieber on kertonut julkisesti vihaavansa haita. Tällä hetkellä Bora Boralla Metro-lehden mukaan lomaileva poptähti julkaisi Instagram-tilillään kuvan, joka antaa selityksen sille, miksi Bieber ei pidä haista.

Ystävänsä Joe Terminin vartaloon kohdistuneesta hain puremasta otettu kuva on melko graafinen otos syvästä haavasta. Bieberille ja hänen ystävälleen Terminille oli vakuutettu uimisen kyseisissä vesissä olevan turvallista, sillä riutalla olevat hait eivät pure.

Termini todisti paikallisten kuitenkin olevan väärässä joutuessaan hain hyökkäyksen kohteeksi. Bieberin julkaisemassa kuvassa Termini makaa laiturilla tuskaisen näköisenä syvä avonainen haava rinnassaan.

Hain purema tapahtui sattumalta juuri haille omistetulla Shark Week -viikolla, jolloin muun muassa Discovery Channel esittää lähinnä vain haihin liittyviä dokumentteja. Bieberin loma kuitenkin vielä jatkuu eikä hänen onnekseen Bora Boralla tarvitse avata televisiota tai toivottavasti kohdata haita enää uudelleen näissä merkeissä.

Exactly why i hate sharks they told us reef sharks don't bite @joetermini

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi

It's been a good day.

Kuva, jonka joetermini (@joetermini) julkaisi