Kiinalaismies luuli kasvattavansa koiranpentuja – olivatkin karhuja!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalainen maanviljelijä Wang Kaiyu on järkyttynyt pahanpäiväisesti tajuttuaan, että hänen kaksivuotiaat koiranpentunsa ovatkin mustakarhuja. Banaaneja kasvattava Kaiyu oli ostanut koiranpennut vuonna 2013, eikä hän ollut huomannut niissä mitään tavallisesta poikkeavaa.

China.org-sivuston mukaan karhut käyttäytyivät kuin koirat ja ne olivat tottelevaisia. Mies ei kyseenalaistanut koiriaan edes silloin, kun ne alkoivat hyökkäillä kanojen kimppuun ja teurastaa niitä.

Totuus valkeni vasta kahden vuoden kuluttua, kun mies näki luonnonsuojelualueen ilmoituksessa kuvan mustakarhusta. Mies ilmoitti asiasta viranomaisille ja karhut noudettiin villieläinkeskukseen tarkistettavaksi ja kuntoutettavaksi luontoon. Metro-lehden mukaan uros- ja naaraskarhu ovat terveitä ja voivat hyvin.