Mies seisoi motocross-radalla – ylävitonen traagisesti pieleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ylävitosten heittäminen kaverin kanssa kuuluu asiaan aina onnistumisen jälkeen. Verkossa on nähty jo monia todella hurjia kädenläpsäytyksiä, joissa toinen ystävistä seisoo maankamaralla ja toinen tulee kovaa vauhtia häntä kohti käsi ojossa esimerkiksi kesken BASE-hypyn.

Eräs mies halusi taltioida kameraansa hienot ylävitoset kahden motocross-pyöriä ajavien ystäviensä kanssa. Kameraan tallentui kuitenkin jotain aivan muuta, kun mies oli ajatellut. Kumpikin ylävitonen meni pahasti pieleen ja toisessa miestä myös sattui käteen.

Videolla mies seisoo motocross-radan keskellä. Hän odottaa käsi ylhäällä nyppylän takaa tulevia pyöräilijöitä, joista ensimmäinen menee liian kaukaa eivätkä kädet yllä koskemaan toisiaan. Toinen pyöräilijöistä ajaa turhankin läheltä ja osuu radalla seisovaa miestä suoraan käteen.