Turisti pudotti kameransa – elefantti riensi auttamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme viime vuonna videosta, jossa norsu elefantit yrittivät syödä ja sen jälkeen potkivat maahan jätettyä GoPro-kameraa. Eläimet eivät siis selvästikään olleet innoissaan niitä salaa kuvaamaan asetetetusta kamerasta.

Jo viime vuonna julkaistulla, mutta viime päivinä sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla tavataan puolestaan norsu, joka on aivan toista maata. Videolla Adrian Fowler -niminen mies ratsastaa elefantilla kuvaten matkaansa Go-Pro -kameralle. Yhtäkkiä kamera kuitenkin putosi maahan.

Jock-norsu osoittautuu avuliaaksi otukseksi ja nostaa huolimattoman ihmisen maahan pudottamaan kapistuksen kärsällään. Adrian saa kameransa takaisin, ja tilanteessa kuvattu hauska video päätyi sittemmin Youtubeen.