Ariana Granden donitsiskandaali paisuu – video johti poliisitutukintaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ariana Grande nousi otsikoihin, kun verkossa levisi video hänestä aiheuttamassa pahennusta donitsikahvilassa. Videolla tähti nähdään nuolemassa tarjottimella olevia vastapaistettuja donitseja maksamatta niistä.

Nopeasti internetissä levinnyt ja paheksuntaa aiheuttanut video on herättänyt myös viranomaisten huomion. Associated Press -uutistoimiston mukaan paikalliset poliisit ja Riverside Countyn terveysviranomaiset tutkivat parhaillaan videota.

Ariana Granden edustajat eivät ole kommentoineet poliisitutkintaa medialle. Videolla Ariana Grande vierailee Kaliforniassa sijaitsevassa Wolfee Donuts -kahvilassa uuden poikaystävänsä, Ricky Alvarezin kanssa.

Kaksikko kuhertelee julkisesti ja he nuolaisevat vuorotellen donitseja myyjän katsoessa muualle. Poptähti esitti videolla myös Yhdysvaltojen vastaiseksi koettuja mielipiteitä.