Ashton Kutcher vei Milan Kunisin häämatkalle – asuntoautolla kansallispuistoon!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijäpariskunta Ashton Kutcher ja Mila Kunis ovat ilmoittaneet viimein olevansa virallisesti naimisissa. Häiden ajankohta on pidetty salassa ja monet uskovat parin avioituneen jo aikoja sitten.

Kutcher ja Kunis järjestivät 4. heinäkuuta naimisiin menonsa kunniaksi juhlat perheelleen ja lähimmille ystävilleen. Entertainment Tonight -sivuston mukaan juhlien jälkeen perhe pakkasi asuntoautonsa ja suuntasivat kohti Yosemiten kansallispuistoa. Huhujen mukaan pariskunta oli suunnitellut viettävänsä häälomansa luonnon keskellä eräretkeillen.

Yosemiten kansallispuistossa sijaitsevasta Ahwahnee hotellista vahvistettiin, että Kutcherin perhe oli saapunut heidän vieraakseen. Muista Hollywoodin tähtipareista poiketen pari oli päättänyt viettää häälomaa eksoottisten lomaresorttien sijaan metsän siimeksessä. Monen mielestä hääloman viettäminen karavaanaillen oli Ashtonilta huvittava, mutta romanttinen veto.