Hotellit salakuvasivat huoneitaan: Pariskuntien seksivideoita myytiin edelleen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Afrikkalaisen hotelliketjun entinen työntekijä on tehnyt paljastuksen, joka on kauhistuttanut hotellissa yöpyneitä asiakkaita. Työntekijä nimittäin kertoi, että Bulawayossa Zimbabwessa hotelli kuvasi salaa huoneissa yöpyviä pariskuntia seksivideoiden toivossa.

My Zimbabwe -lehden mukaan salakuvaamista ei ole tapahtunut vain Zimbabwessa, vaan toimintaan on syyllistynyt useat ketjut ja halpahotellit eripuolilla Afrikkaa. Nimeltä mainitsematon työntekijä kertoi, että idean keksi alunperin varakas nigerialainen bisnesmies, joka halusi tehdä kauppaa seksivideoilla.

Mirror-lehden mukaan hotellien salakuvatuista seksivideoista on tullut valtava bisnes ja suuri osa videoista päätyy nettiin. Hotelleille maksetaan jopa 900 euroa viikossa siitä, että ne toimittavat uutta materiaalia seksivideoita kauppaaville välikäsille.

Salakuvatuilla videoilla esiintyy työntekijän mukaan usein pariskuntia ja sen lisäksi miehiä, jotka harrastavat seksiä prostituoitujen kanssa. Toivottavasti hotellit Euroopassa eivät ole osallistuneet vastaavanlaiseen hämäräbisnekseen. Afrikkaan matkustavan budjettimatkaajan on kuitenkin syytä tarkistaa hotellihuone kameroiden varalta.