Pikkusisko haastaa Kimin – Kendall riisui mainoskuviin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian on perheensä tunnetuin jäsen, mutta asiaan saattaa tulla tulevaisuudessa muutos. Kimin vuosien ajan nousujohdanteista uraa mallina tehnyt pikkusisar, Kendall Jenner, on yhä lisääntyvissä määrin saanut huomiota ja palstatilaa mediassa omilla avuillaan.

Nyt Kendall Jenner nähdään suositun Calvin Klein -vaatemerkin tuoreessa mainoskampanjassa. Kampanja kantaa osuvasti nimeä The Original Sexy, sillä nuori tähti nähdään mustavalkoisissa mainoskuvissa erittäin vähäpukeisena.

Kendall Jenner nousi taannoin otsikoihin myös hieman toisenlaisissa merkeissä. Tähti osoitti diivamaista käytöstä lontoolaisessa The Box -yökerhossa, ja vaati päästä istumaan VIP-alueen parhaimpaan, kyseisenä hetkenä täynnä olleeseen pöytään. Ravintola ei suostunut Kendallin vaatimuksiin, ja niinpä hän poistui paikalta seurueineen nopeasti.

Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein