Mies murtautui ravintolaan – joi Tabascoa janoonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksan Berliinistä kantautuu hämmentävä rikosuutinen, jossa mies murtautui ravintolaan sammuttaakseen janonsa epätavallisella keinolla. Tapaus sai alkunsa, kun 34-vuotias mies varasti polkupyörän ja ajoi sen ravintolan ikkunasta läpi.

Sisällä ravintolassa mies nappasi käsiinsä Tabasco-pullon, ja joi sen sisällöstä noin puolet. Associated Press -uutistoimiston mukaan mies jäi kiinni särkyneen ikkunan ääneen heränneiden naapureiden soitettua poliisit paikalle.

Paikallisten viranomaisten mukaan erikoiseen murtoon syyllistynyt mies oli tekohetkellä päihtymystilassa. Poliisi epäilee miehen luulleen Tabasco-pulloa saksalaisten keskuudessa suosituksi pienikokoiseksi viinapulloksi.

Kiinniotettu mies kertoi juoneensa maustelintä janoonsa. Murtautuja kertoi viranomaisille myös haluavansa nukkua, ja sitä hän pääsikin tekemään poliisilaitoksen putkaan.