Nännikampanja leviää netissä – peitä tällä paljaat rinnat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on äskettäin lähtenyt leviämään nänneihin liittyvä kampanja, jonka tarkoituksena on puuttua sosiaalisen median sääntöjen kaksinaismoraaliin. Kuvissa saa nimittäin sääntöjen mukaan esiintyä miesten nännejä, mutta ei naisten nännejä.

#FreeTheNipple -kampanjalla halutaan nyt vapauttaa nännit sosiaalisessa mediassa. Kampanjan luoja Micol Hebron on keksinyt huvittavan keinon ilmaista sanomaansa. Sosiaalisessa mediassa nimittäin kiertää kuva, jossa nähdään yksi miehen nänni. Kampanjassa kerrotaan, että miehen nänni on sosiaalisen median virallisesti hyväksymä.

Naisia kannustetaan lainaamaan kuvassa esiintyvää nänniä, sillä sen julkaiseminen ei riko mitään sääntöjä. Yhdysvaltalaisen taiteilijan aloittama kampanjointi on aiheuttanut paljon hilpeyttä netissä ja monet julkkikset ovat ottaneet kantaa nännikampanjaan. Yksin kampanjaan voimakkaasti osallistunut on supermalli Chrissy Teigen, jonka paljastelusta kerroimme jo viime viikolla.

Instagram
Instagram