Pyöräilijä kolaroi linja-auton kanssa – pyörä varastettiin heti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Lontoossa sattui illalla hengenvaarallinen tilanne, kun pyöräilijä kaatui keskelle autotietä törmättyään linja-autoon. Silminnäkijöiden mukaan pyöräilijä loukkasi itsensä ja hän jäi maahan makaamaan.

Ambulanssi saapui hetkessä paikalle ja esihoitajat antoivat pyöräilijälle ensiapua. Mies oli lyönyt päänsä ja satuttanut kätensä, mutta hänellä ei ollut hengenvaaraa. Pyöräilijä vietiin lopulta sairaalaan saamaan hoitoa.

Kun viranomaiset olivat ottamassa pyörää kyytiinsä, huomasivat he, ettei sitä löytynytkään mistään. Joku oli nähnyt tilaisuutensa tulleen ja varastanut pyörän onnettomuuspaikalta. Metro-lehden mukaan poliisi on vahvistanut, että onnettomuuspaikalla todella sattui pyörävarkaus.

Viranomaiset uskovat, että tapauksella oli silminnäkijöitä ja varas saadaan pian vastuuseen. Tapaus on pöyrityttänyt ihmisiä ympäri maailmaa ja varkaasta on tullut hetkessä yksi Etelä-Lontoon etsityimmistä henkilöistä.